Фініші Tsarsky

Опубліковано admin_tsarsky 11.01.2019 0 Коментарі

Які є види фінішів Tsarsky і чим вони відрізняються?

Фініш N01. Найбільш рідкий за консистенцією з наявних у нас фінішів, при цьому дуже слухняний і приємний в роботі. Без ультрафіолетового фільтра, тому абсолютно не змінює колір оригінальних гель-лаків. Підходить для досвідчених майстрів, які звикли працювати швидко і витрачати мінімум часу на топове покриття. Але і для початківців стане хорошим помічником для створення ідеальних відблисків. Незважаючи на свою консистенцію, топ не тече, прекрасно самовирівнюється і чудово носиться. Без липкого шару.

Фініш N02. Має всі ті ж характеристики, що й фініш N01, але відрізняється консистенцією середньої густини. Так само добре наноситься, довго блищить, дозволяє закріпити дизайни, що потребують більш товстого шару. Без ультрафіолетового захисту. Не має липкого шару.

 Фініш N03. Найгустіший фініш з нашої лінійки. Ідеально підходить для використання в літню пору, коли з-за високої температури багато топів починають вести себе непередбачувано, розтікатися і затікати під кутикулу, що істотно ускладнює роботу майстра. Але і в зимовий період нашому фінішу можна знайти застосування. Він послужить хорошою основою для закріплення страз і об'ємних дизайнів. Без UV-фільтру і липкого шару.

Фініш N04 (Non Yellowing). Вже з самої назви зрозуміло, що фініш не жовтіє. А це означає, що топ можна використовувати для світлих відтінків, які схильні до пожовтіння, оскільки у нього є додатковий ультрафіолетовий захист. Також ідеальний для покриття френча. Хоча багато наших клієнтів вважають за краще працювати з Non Yellowing з усіма кольорами гель-лаків.  Добре самовирівнюється. Має середньо-рідку консистенцію. Без липкого шару.

Фініш N05 (матовий топ). Має приємну на дотик структуру, що нагадує оксамит. Добре носиться, не мажеться, дозволяє робити приголомшливі дизайни. Середньої консистенції. Без липкого шару.

Залишити коментар