Полігелі Tsarsky

Опубліковано admin_tsarsky 11.01.2019 0 Коментарі

Полігель від Tsarsky – прекрасний засіб для легкого і комфортного моделювання нігтів.

Цьому матеріалу вдалося поєднати в собі всі переваги гелю (тривалість викладки, м'якість у роботі, полімеризація в лампі) і акрилу (міцність під час носіння). Полігель має приємну структуру, не розтікається, добре викладається, швидко сохне, легко затискається і відмінно тримає форму. Легкий в обпилюванні, при цьому дозволяє змоделювати дуже тонкі і міцні нігтики ідеальної форми.

Структура полігеля дозволяє працювати з ним нескінченно довго, розгладжуючи нігтик до ідеальної форми, щоб практично уникнути обпилювання. Це однофазний матеріал, але все ж рекомендується перед нанесенням полігеля, нанести тонкий шар бази для кращого зчеплення матеріалу.

Сушиться полігель в LED-лампі всього 30 секунд, в UV-лампі – 1 хвилину. М'яка формула матеріалу дозволяє обпилювати його бафом.

Спосіб роботи з полігелем Tsarsky:

1) Готуємо нігтьову пластину, знежирюємо, наносимо праймер.

2) Наносимо тонкий шар бази (підходящої для нарощування), просушити.

3) Видавлюємо кульку полігеля, змочуємо пензлик в клінсері (спирті або спеціальній рідині) і вологим пензликом розгладжуємо крапельку по нігтику, моделюючи майбутню форму нігтя. Формувати можна як за технікою нанесення акрилу, так і просто розгладжуючими рухами, періодично змочуючи пензлик у рідині, щоб уникнути прилипання пензлика до полігелю.

4) Після того, як досягли потрібної форми, сушимо в лампі.

5) Знімаємо мінімальний липкий шар і бафимо для досягнення ідеально рівної поверхні.

6) Покриваємо фінішем, за необхідності  декоруємо або покриваємо гель-лаком.

Залишити коментар