Колекції гель-лаків Tsarsky

Опубліковано admin_tsarsky 11.01.2019 0 Коментарі

Які у вас є лінійки гель-лаків і чим вони відрізняються?

 

Нам часто надходять прохання більш детально розповісти про лінійки продукції TM Tsarsky. У цій статті ми хотіли б відповісти на одне з найактуальніших питань.

На даний момент у нас є 3 основні серії гель-лаків і дві додаткові колекції.

Серія Classiс (70 грн, обсяг 10 мл). Це лінійка економкласу, прекрасно підходить для домашнього використання або для початківців, які хочуть зібрати велику палітру відтінків за доступною ціною. Серія доволі добре пігментована. Не має різкого запаху, добре лягає, передбачає нанесення у 2-3 шари. Палітра складається із 120 кольорів. Сушимо в LED-лампі 30 секунд, в UV-лампі – 1 хвилину.

Серія Professional (130 грн, обсяг 10 мл). Призначена для професійного застосування у салонах краси, а також для майстрів манікюру, які бажають придбати матеріали більш високої якості, що допоможуть майстру економити час роботи і дозволять отримати більш якісний результат. Гель-лаки даної серії мають високу ступінь пігментації, прекрасно лягають і добре самовирівнюються. У лінійці Professiоnal на сьогодні 189 кольорів і палітра постійно розширюється новими трендовими відтінками. Полімеризується у LED-лампі 30 секунд, в UV-лампі – 1 хвилину.

Серія Elite (200 грн, обсяг 10 мл). Наша найновіша лінійка гель-лаків. Призначена для майстрів, що вважають за краще працювати з матеріалами преміумякості, що максимально спрощують роботу, економлять час і дають найкращий результат при нанесенні. Шикарна консистенція, ідеальна щільність і пігментація дозволять вам створити манікюр вашої мрії у максимально короткі терміни. Колекція Elite складається із 60 трендових відтінків, і ми будемо постійно її розширювати, враховуючи ваші запити і побажання. Полімеризується у LED-лампі 30 секунд, в UV-лампі – 1 хвилину.

Залишити коментар