Проблемні нігті? BUILD & FIXED на допомогу!

Опубліковано admin_tsarsky 03.06.2020 0 Коментарі

Сьогодні хочемо ознайомити вас із приголомшливою новинкою нігтьової індустрії, засобом, який може стати прекрасним помічником майстра манікюру, здатним полегшити і прискорити роботу, значно збільшити довговічність вашого манікюру.

Build & Fixed (Зміцнювач & Укріпитель) для нігтів – що це за диво-засіб і в чому його переваги? Даний продукт зміцнює нігтики (особливо актуально для рухомої і тонкої нігтьової пластини), дозволяє зробити манікюр стійкішим до пошкоджень і відколів.

Також Build & Fixed буде дуже корисний для дам, які активно ведуть домашнє господарство, у яких манікюр швидко втрачає охайність через підвищені навантаження на нігтики. Ще укріплювач добре підійде для запечатування складних дизайнів, схильних до відшарування. Зміцнювач для нігтьової пластини працює як цемент, тепер вам більше не потрібно гратися з акриловою пудрою або придумувати інші складні варіанти, що далеко не завжди ефективні, але при цьому вимагають великих витрат часу.

Спосіб використання: покриваємо ніготь тонким шаром бази, сушимо (зняття липкості не має принципового значення). Опісля наносимо укріплювач, в 1 або 2 шари - в залежності від бажаної товщини нігтика. Далі працюємо з гель-лаком як зазвичай.

Для запечатування дизайнів використовуємо укріплювач так само, як і в першому випадку (наносимо після бази, але потім ще додатково закріплюємо дизайн зверху, сушимо 1 хвилину). Покриваємо фінішем. Коли закріплення дизайну відбувається на вже нарощених нігтиках, то покриваємо закріплювачем тільки сам дизайн, пропускаючи етап зміцнення нігтьової пластини.

Залишити коментар